Vesti

Održana radionica za unapređenje ratarske proizvodnje Triple Action tehnologijom u saradnji sa kompanijom AgroChem Maks iz Hrvatske

Triple Action tehnologija

U sklopu naše posvećenosti stalnom unapređenju poljoprivredne prakse i podrške lokalnim ratarima i partnerima iz okolnih zemalja, dana 7. 11. 2023. uspešno je održana radionica koja je okupila stručnjake iz oblasti ratarstva i predstavnike renomirane hrvatske kompanije AgroChem Maks.

Ova dinamična radionica, koja se održala u prostorijama kompanije Agromarket u Inđiji, okupila je preko 20 učesnika i stručnjaka. Pružajući im priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima i inovacijama u tehnologiji prihrane bilja.

Uz podršku naše stručne službe za ishranu bilja kompanije Agromarket i stručnjaka iz partnerstva sa kompanijom AgroChem Maks, učesnici su imali priliku da:

  • Predavanja stručnjaka: Renomirani stručnjaci iz terenske stručne službe Agromarket i Fertico kompanija održali su inspirativna predavanja o trendovima u poljoprivredi i inovativnim pristupima koji će pomoći ratarima da unaprede svoje poslovanje.
  • Razmene iskustva: Ratarima su održane prezentacije o Triple action tehnologiji koja objedinjuje ratarsku proizvodnju u vidu poboljšanja plodnosti zemljišta, obogaćivanja zemljišta i semena mikrobiološkim preparatima i folijarnom prihranom svih ratarskih useva. Nakon prezentacije održana je panel diskusija u vidu razmene iskustava i najboljih praksi, što je rezultiralo dragocenim uvidima u efikasnije metode poboljšanja kvaliteta zemljišta i upotrebe folijarne prihrane.
  • Demonstracija novih tehnologija i ogleda: Kroz demonstracije kako to izgleda u praksi i ogledima, predstavljene su nove tehnologije koje mogu revolucionirati način na koji se obrađuje zemljište, prati rast useva i unapređuje proizvodnja.

Naša saradnja sa kompanijom AgroChem Maks je korak ka još plodnijoj budućnosti za sve nas. Ovakvi događaji omogućavaju razmenu znanja i resursa, stvarajući put ka održivoj poljoprivrednoj praksi koja će doneti koristi zajednici.

Radionica je bila prilika za ratare da stvore nova poslovna partnerstva, razviju veštine i steknu uvid u tehnološke inovacije koje će unaprediti njihovu proizvodnju.

Ostanite u toku sa našim budućim događajima i inicijativama, jer se nastavljamo posvećivati podršci našim poljoprivrednicima i unapređenju agrarnog sektora.