Vesti

Naša posvećenost zajednici

posvećenost zajednici

U današnjem svetu, kompanije imaju važnu ulogu u stvaranju pozitivnih promena i doprinosu boljem društvu.

Želimo da vam predstavimo neke od naših inicijativa tj. projekata koji su usmereni ka podršci lokalnoj zajednici i ostvarivanju boljih uslova za decu.

Uvereni smo da je budućnost naše zajednice u rukama dece, i zato smo kao kompanija posvećeni pružanju podrške njihovom razvoju i obrazovanju. Smatramo da je važno ulagati u edukativne sadržaje koji će deci omogućiti da steknu nova znanja i veštine, inspirišu se i ostvare svoj potencijal.

Kao deo našeg programa društveno odgovornog poslovanja, ponosno sponzorišemo različite edukativne inicijative za decu u našoj zajednici već treću godinu za redom.

Kroz saradnju sa obrazovnim institucijama poput dve privatne školice „BrainOBrain“ i „Tinker Labs“ iz Inđije, kao i OŠ „Dušan Jerković“, omogućavamo deci bolju mogučnost za učenje i pristup edukativnim sadržajima.

Naša kompanija „Fertico“ povremeno organizuje radionice, seminare i predavanja na kojima deca imaju priliku da se upoznaju sa novim tehnologijama, naučnim konceptima, eksperimentima i drugim interesantnim temama. Takođe, podržavamo i inicijative koje promovišu pravilan sistem edukacije i interakcije sa predavačima, kao i kreativno izražavanje kod dece.

Radionica održana 3.6.2023. u dvorištu i prostorijama naše kompanije, bila je pravo uživanje i za naše zaposlene i za decu iz školica „BrainOBrain“ i „Tinker Labs“ iz Inđije.

Verujemo da je pristup obrazovanju važan za sve, bez obzira na socioekonomski status, i zato se trudimo da naša podrška edukativnim sadržajima bude dostupna što većem broju dece. Kroz naše sponzorstvo, obezbeđujemo donaciju nastavnih sredstava za hemiju i laboratorijskijskog pribora i posuđa za rad.

Ponosni smo što smo deo inicijativa koje omogućavaju deci da istražuju, uče i sanjaju. Verujemo da ulažući u njihovo obrazovanje, gradimo bolju budućnost za sve nas.

Zahvalnica osnovne škole: